Kies je hoeveelheid, branding en maling

Kies eerste de juiste branding voor jouw zetmethode. De filter branding is geschikt voor alle filter zetmethodes zoals V60, Aeropress, Melitta, Chemex of French Press. De espresso branding is geschikt voor espressomachines, percolator en volautomaat. Kies daarna zelf de hoeveelheid die je wilt bestellen.
Heb je geen molen thuis? Dan kunnen we de koffie ook voor je malen. Dit doen we liever niet omdat de smaak erg snel terug loopt na het malen van koffie. Maar voor jou maken we graag een uitzondering. Let op bij espresso! Het is wel belangrijk om te weten of jouw machine geschikt is voor onze espressomaling. Je kan dit testen door een proefmaling bij ons in de bar op te halen. Eens gemalen blijft gemalen. Dus als de maling niet geschikt is voor jouw machine thuis dan is het niet mogelijk deze te ruilen voor een andere maling. We hebben immers maar één soort maling voor espresso. Wil je meer weten over het malen van koffie of het kiezen van de juiste dosering? Kom een keer langs bij één van onze 
koffiespreekuren. Deze zijn iedere eerste zondag van de maand om 10u op de Vijverhofstraat 70 bij ons in de branderij. De spreekuren zijn gratis en super gezellig. Veel plezier met verder winkelen!

Terug naar shop