Skip to main content

Te gek dat je ons paaspakket wilt kopen.

We gaan er, ondanks dat we niet echt bij elkaar mogen zijn, een hele gezellige zondag van maken.

We gaan om 10:00u live op instagram. Hieronder vertellen we in geuren en kleuren hoe de ochtend eruit gaat zien.

We gaan natuurlijk bingo’n. In totaal doen we zelfs 5 kaarten. We geven echt hele toffe dingen weg. Koffiezetapparaten, bordspellen, boeken en nog veel meer.

Er zit van alles bij zodat je lekker thuis kan ontbijten.  Het ontbijt is ruim genoeg voor 2 personen. Ben je alleen dan kan je het natuurlijk wel gewoon bewaren voor de dagen na pasen. 

Daarnaast zitten er ingrediënten en benodigdheden voor een live kookworkshop in het pakket. Je hoort het goed, we gaan live koken mensen! Missen jullie onze huiskok Pieter ook zo? Met pasen is die dus live op de buis en maken we samen een heel leuk gerechtje.

Een aantal jaar geleden hebben we een instagram speurtocht door de stad gedaan. Dat gaan we weer doen. Maar dan een Stay Home Speurtocht. Je vraag je af hoe? Maar dat vertellen we nu nog even niet. Het is wel belangrijk dat je een openbaar (al is het alleen met pasen) instagram account hebt.

Hierna heb je wat lekkere dingen om de middag in te borrelen. We stoppen dan met uitzenden.  Maar hopelijk gaat de lol nog veel langer door.

 

Oja! Voor de kids natuurlijk. Daar hebben we een super leuke kleurplaat voor. (kleurpotloden niet inbegrepen)

 

We missen jullie allemaal. We hopen jullie snel weer te zien. Tot die tijd gaan we er zoveel mogelijk aan doen om een beetje contact te houden.

 

Tot pasen?